Aicinām uz semināru “Metodiskā materiāla ”Burti dārzā ” pielietošana praktiskā darbā” 14. jūnijā

GRUPA NOKOMPLEKTĒTA!

Rīgas interešu izglītības metodiskais centrs organizē  semināru metodiskā materiāla ”Burti dārzā ” pielietošana praktiskā darbā.

Seminārs notiks  Bērnu un jauniešu centrā “Rīgas Skolēnu pils”, K. Barona ielā 99,  2018.gada 14.jūnijā ( 8 stundu apjomā ), plkst. 10.00 – 16.00 .

Semināra nodarbības pirmsskolas , sākumskolas un  estētiskās audzināšanas skolas skolotājiem.

Lektore  Bērnu un jauniešu centra „Rīgas Skolēnu pils” Estētiskās audzināšanas skolas “Mazais prātnieks” vadītāja un skolotāja, Rīgas interešu izglītības metodisko izstrādņu skates dalībniece Dace Putāne.

Seminārā  Dace Putāne, iepazīstinās ar Ētisko vērtību izpratnes nozīmi audzināšanas un mācīšanas procesā pirmsskolā un grāmatu – metodisko izstrādni “Burti dārzā”, tās izmantošanu praktiskā darbā ar pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem. Katrs semināra dalībnieks iegūs grāmatu “Burti dārzā” un izstrādās papildmateriālu – burtu un vārdu kartītes kā pielikumu praktiskai darbībai ar bērniem burtu apguvē.

Grāmata “Burti dārzā” ir metodisks materiāls, kurš palīdzēs  bērniem, vecākiem un skolotājiem radoši, ar spēļu elementiem  iepazīties ar dabu, burtiem un dzejoļiem. Attīstot atmiņu, dzejoļus var iemācīties no galvas, tos deklamēt un izveidot nelielu uzvedumu. Grāmatas praktiskie uzdevumi palīdzēs iepazīt horizontālo un vertikālo asi, kas ir daudzu spēļu pamatelements.

Norises laiks: 14.06.2018 plkst. plkst.10.00 - 14.06.2018 plkst. plkst.16.00
Norises vieta: BJC "Rīgas Skolēnu pils", Krišjāņa Barona iela 00

Pieteikuma anketa