Sniega diena Sarkandaugavā

Pasaules Sniega diena ir Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) ikgadējs sniega festivāls, kas dod bērniem un viņu vecākiem iespēju iepazīt un izmēģināt visdažādākās aktivitātes uz sniega, radīt patīkamas atmiņas, radot iedvesmu turpināt nodarboties ar ziemas aktivitātēm arī nākotnē.

Nedēļas nogalē, visā pasaulē un arī Rīgā notika „Pasaules Sniega diena”. Pasaules Sniega diena ir Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) ikgadējs sniega festivāls, kas dod bērniem un viņu vecākiem iespēju iepazīt un izmēģināt visdažādākās aktivitātes uz sniega, radīt patīkamas atmiņas, radot iedvesmu turpināt nodarboties ar ziemas aktivitātēm arī nākotnē. Šī diena pasaulē tiek aktīvi aizvadīta gan sniegotos, gan arī laika nelabvēlīgos apstākļos bez sniega, jo ziemas tematikas aktivitātes var pielāgot visdažādākākajiem apstākļu variantiem, tādejādi radot patīkamas atmiņas un iedvesmu turpināt nodarboties ar ziemas aktivitātēm katru ziemu.

Pasaules Sniega dienas ietvaros 16. Janvārī, bērnu un jauniešu centra “Laimīte” Reģionālajā sporta centrā “Sarkandaugava”. Sporta centra teritorijā izvietotajās aktivitātes deva iespēju katram pārbaudīt savus spēkus, veiklību, draudzību sniega priekos. Iespēju un vēlēšanos piedalīties izmantoja katrs atnākušās ģimenes dalībnieks, neatkarīgi no vecuma, radot jautrību visas sniega dienas garumā līdz pat vakaram, kad visi atnākušie izmēģināja publiskās slidotavas sniegto prieku.

Vēlam turpināt izbaudīt ziemas priekus gan sporta centrā “Sarkandaugava”, gan visur citur Rīgā un Latvijā!

Informāciju sagatavoja:

Ilze Spīķe

Sporta organizators, BJC “Laimīte”