Aicinām pieteikties praktiskajam semināram, gatavojoties projektam “Mīlestības diena Latvijai”

Rudens tik tikko sācies, bet mums prātā jau ziemassvētku laiks, kad uz kopā sadziedāšanos sauksim pašus mazākos Rīgas dziedātājus. Pasākums – Pirmsskolas un sākumskolas bērnu dziedāšanas svētki “Mīlestības diena Latvijai” šogad, nu jau tradicionāli norisināsies Kultūras pilī “Ziemeļblāzma” 1.decembrī plkst.19.00 (ar mēģinājumu 29.11). Lai viss izdotos lieliski, ansambļu vadītājus vēlamies aicināt uz sanāksmi – praktisko semināru 27.septembrī plkst.13.00 BJC “Laimīte” Sarkandaugavas ielā 24 lielajā zālē. Piedalīties aicināti Rīgas pilsētas interešu izglītības un kultūras iestāžu vokālie ansambļi.

Plānojam iestudēt Ziemassvētku stāstu “Mīlestības dāvana” ar Arņa Miltiņa mūziku un Ineses Zanderes libretu. Kopā ar mums būs dziesmu autors Arnis Miltiņš. Tā kā šī gada jaunais izaicinājums būs dziedāt “dzīva” ansambļa pavadījumā, kuru vadīs Jānis Miltiņš, tad ir īstais brīdis, lai saprastu, pirmkārt, kuri ansambļi vēlas piedalīties šajā pasākumā, otrkārt,  kuram tiks kura dziesmiņa, pirmsskolas bērniem vieglāka, sākumskolas vecuma dziedātājiem mazliet sarežģītāka, bet, kopumā, esam pārliecināti, ka ar ansambļu vadītāju entuziasmu un palīdzību visi godam tiks galā.

Pieteikšanās saite sanāksmei – praktiskajam semināram šeit: https://forms.office.com/Pages/DesignPageV2.aspx?subpage=design&id=zQhK8ENaGEOcgp3Ru82TejvGZc4hkvFHlvXFNxrzeNhURDkxTkpUVjg0QkpDWlc1MEI2U1FQTkdTMS4u

 

Informāciju sagatavoja Arta Grīna